Projekty technologii

Szanowni Państwo

Projektując lokale gastronomiczne wykorzystujemy wieloletnie doświadczenie w zdobywaniu wiedzy.

Oferujemy najlepsze i sprawdzone rozwiązanie ciągów technologicznych tak aby praca w zaprojektowanej przez nas kuchni dawała zadowolenie i satysfakcję z wykonywanej pracy.

Współpracujemy z inwestorami i biurami projektowymi w trakcie całego procesu realizacji obiektu.

Każdy projekt technologiczny kuchni przed wykonaniem jest indywidualnie konsultowany z inwestorem w celu uzyskaniu jak największej ilości informacji niezbędnych dla optymalnego stworzenia projektu zgodnego z Państwa potrzebami oraz aktualnie obowiązującymi przepisami.


PROJEKT TECHNOLOGICZNY ZAWIERA:

  • układ funkcjonalny pomieszczeń z uwzględnieniem wymogów i przepisów BHP i Sanepidu,
  • dobór oraz lokalizacja odpowiedniego wyposażenia technologicznego, do Państwa technologii wytworzenia dań i charakteru kuchni,
  • wytyczne oraz bilans mediów (prąd, gaz, wentylacja, instalacja wodno – kanalizacyjna),
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. Sanepidu,
  • projekty są opracowywane zgodnie z obowiązującymi systemem HACCP.


KONSULTACJE I DOBÓR PROFESJONALNYCH URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH:

  • wykaz profesjonalnego wyposażenia technologicznego (urządzeń, sprzętu, mebli) do Państwa technologii,
  • charakterystyka techniczna urządzeń zawierająca: wydajność, obsługę, parametry, zakres temperatur itp.,
  • kosztorys urządzeń, sprzętu, mebli.


Ponadto wykonujemy fachową dokumentację niezbędną do płynnego przebiegu inwestycji:

  • dokumentację w zakresie technologii gastronomii,
  • opis technologiczny,
  • listę wyposażenia wraz z wyceną, danymi technicznymi, zapotrzebowaniem na poszczególne media.

Przed przystąpieniem do realizacji współpracujemy z wykonawcami branżowymi na budowie w zakresie poprawnego przygotowania pomieszczeń i przyłączy do montażu.

Każdy projekt technologiczny kuchni przed wykonaniem jest indywidualnie konsultowany z inwestorem w celu uzyskaniu jak największej ilości informacji niezbędnych dla optymalnego stworzenia projektu zgodnego z Państwa potrzebami oraz aktualnie obowiązującymi przepisami.


PROJEKT TECHNOLOGICZNY ZAWIERA:

  • układ funkcjonalny pomieszczeń z uwzględnieniem wymogów i przepisów BHP i Sanepidu,
  • dobór oraz lokalizacja odpowiedniego wyposażenia technologicznego, do Państwa technologii wytworzenia dań i charakteru kuchni,
  • wytyczne oraz bilans mediów (prąd, gaz, wentylacja, instalacja wodno – kanalizacyjna),
  • uzgodnienie projektu z rzeczoznawcą ds. Sanepidu,
  • projekty są opracowywane zgodnie z obowiązującymi systemem HACCP.


Podstawowy projekt technologiczny obejmuje:

  • wrysowanie podkładu na potrzeby wykonania projektu technologii z dostarczonej wersji papierowej lub PDF ( nie dotyczy jeśli został dostarczony podkład DWG),
  • opracowanie układu funkcjonalnego zaplecza gastronomicznego,
  • wrysowanie i opracowanie ustawienia urządzeń technologicznych,
  • przygotowanie listy urządzeń wraz z wymiarami i danymi technicznymi (moc, zasilanie),
  • przygotowanie opisu technologii dla danego projektu,
  • zaopiniowanie projektu przez rzeczoznawców ds. sanitarno-epidemiologicznych i BHP,
  • konsultacje i doradztwo w momencie realizacji wyposażenia (dopasowanie opracowanej technologii do rzeczywistych wymiarów),
  • przekazanie opracowanej dokumentacji w wersji PDF lub papierowej.

Aktualności

21 kwiecień 2017
12 kwiecień 2017
12 kwiecień 2017

Dział handlowy

  601 060 169

  605 328 899

  691 410 752

  697 410 752

Serwis

  691 410 753

  691 410 755

UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności – polityka dotycząca cookies:

1. Dla Państwa wygody strona internetowa: www.gastro-gd.pl używa plików cookies i podobnych technologii m.in. po to, by dostosować serwis do potrzeb użytkowników, w celach statystycznych i przechowywania danych sesyjnych (wygasa po zakończeniu sesji).

2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

3. Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej, bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego.

4. Brak zmiany w przeglądarce internetowej tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych tu cookies.

5. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia w korzystaniu z niektórych usług w ramach serwisu.

6. Zmienić warunki przechowywania lub otrzymywania plików cookie można poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej:

Linki do ustawień popularnych przeglądarek interntetowych

Google Chrome

Internet Explorer

Opera

Mozilla Firefox

Safari